Workshop TargetSMO

Target SMO își dorește să vină în sprijinul medicilor investigatori și a centrelor medicale de studii clinice pentru o mai rapida aliniere la cerintele EU CTR. Astfel, în data de 12 mai a organizat cu sprijinul Medicover workshopul “Impactul noii reglementări europene EU Clinical Trials Regulation, aplicabilă din 31 ianuarie 2022, asupra studiilor clinice în România”.

Evenimentul și-a propus să creeze un cadru de discuție deschis și interactiv între reprezentanții părților vizate de prevederile noii reglementări europene: Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), Comisia Națională de Bioetică, Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS), precum și medicii investigatori, sponsorii, Organizațiile de Cercetare Clinică (CRO), centrele medicale de studii clinice, pentru o analiză și reflecție aprofundate asupra schimbărilor aduse de EU CTR în România.

Consultă Minuta

Accesează minuta workshop-ului organizat de TargetSMO cu sprijinul Medicover.

Vă invităm să vizualizaţi:

decupajele inregistrarilor facute in timpul workshopului Medicover din data de 12 mai. Ele conţin informaţiile care nouă ni se par utile şi relevante pentru centrele medicale şi investigatori.

Hire Us

We Will Prepare A Solution For You